Binnengewoon

goed

Klant
Strooming

Services
Strategie, ontwerp & digitaal

In samenwerking met
NOSUCH

Locatie
Verspreid door Nederland

Strategie

De juiste persoon

aanspreken

De specialisten van Strooming klopten aan bij onze buren van NOSUCH voor een strategisch vraagstuk. Particuliere bezoekers wist hen goed te vinden, en nu was het de beurt aan de zakelijke markt. Zo ontwikkelden we samen een plan om onder de aandacht te komen bij woningcoöperaties, VVE’s & aannemers.

De tone of voice zal sterk moeten veranderen, uiteraard zonder de opgebouwde SEO autoriteit teniet te doen. Door verschillende slimme oplossingen weten beide doelgroepen dé specialisten voor een optimaal binnenmilieu nu goed te vinden.
Digitaal

Je zintuigen

als gids

Strooming biedt verschillende soorten specialistisch onderzoek voor bijvoorbeeld geluidsoverlast, nare geuren of de preventie van legionella. Voorheen waren deze lastig te vinden, omdat deze onder specialistische namen vermeld werden. Door dit slim om te draaien, laat je de bezoeker niet zoeken naar een oplossing met een ingewikkelde benaming, maar kom je makkelijker terecht bij de oplossing welke voor jou het beste werkt, omdat je gewoon je zintuigen volgt!

Door de diensten onder te verdelen in de verschillende zintuigen, kom je snel bij je bestemming en kan je gemakkelijker contact opnemen met een specialist. De animaties helpen hierbij door het geheel nog visueler te maken.

“DIGIWEDO ging 'above and beyond' om onze visie tot leven te brengen. Een geweldig team met technische expertise en creatieve flair - we zijn buitengewoon tevreden met het resultaat!”

Sam de Ligt, Directeur en Oprichter

Overtuigd?

Kom eens langs of bekijk meer werk.

© 2024 DIGIWEDO Digital Agency | Rotterdam
010 261 3015 | [email protected]
Schiehavenkade 212 , 3024 EZ Rotterdam
crossmenu