DIGIWEDO

Strategen, ontwerpers & ontwikkelaars die geweldige digitale producten maken. 

Hoe DIGIWEDO werkt voor jou

Technologie is een positieve kracht

We zijn als mens allemaal op zoek naar positieve veranderingen. Het bereiken van doelen die gebaseerd zijn op het helpen van anderen is zo échte vooruitgang. Technologie is daarbij een positieve kracht. Deze kracht is voortdurend en overal aanwezig om van onze wereld een betere plek te maken. DIGIWEDO is verantwoordelijk om met u aan die betere plek bij te dragen.

Vrijheid creëert succes

Ieder merk en project is uniek en verdient aandacht op maat. Die aandacht zet DIGIWEDO in het begin van iedere nieuwe relatie in om wederzijds begrip te creëren over hoe een succesvol project er uitziet. Zo hebben we tijdens onze relatie de vrijheid om creatief te zijn in onze aanpak. Om zo samen met u beslissingen te nemen die tot onderscheid en resultaat leiden.

Hoe we zelf werken

Allen voor één

We werken samen omdat we weten dat onze beste resultaten zijn gebaseerd op een gedeeld begrip, een gedeeld doel en gedeeld succes. Wij geloven daarom in de kracht van teamwork bij alles wat we doen. Deze houding betekent dat er niemand bij DIGIWEDO niet geschikt is om bepaalde soorten werk te doen. Of dat er projecten zijn die te klein of juist te groot zijn.

Partnernetwerk

Wij geloven heilig in het werken met een goed partnernetwerk. Wij kunnen niet overal goed in zijn, net als onze partners dat niet zijn. Omdat wij een duidelijke focus hebben op digitale producten, missen wij de nodige aspecten die nodig zijn bij het ontwikkelen van een product. Daarom hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt aan het vinden van de juiste partners om ons heen, zodat we altijd de benodigde experts kunnen inschakelen om alle aspecten van het project te kunnen aanbieden. Zonder zelf de focus te verliezen.

Democratie van ideeën

Een frisse blik gecombineerd met een doorgewinterde kijk geeft elk project een verrassend perspectief. We werken daarom nauw samen met professionals bij de opdrachtgever zelf. Geweldige ideeën komen van iedereen, altijd en overal. Door een horizontaal team samen te stellen met verschillende type professionals, genereren we verbazingwekkende ideeën.

Een resultaat is altijd uitmuntend

Een resultaat is pas een resultaat als het helemaal goed is. DIGIWEDO doet het daarom helemaal goed, niet alleen op tijd of binnen het budget. We werken bij ieder project op zo’n manier samen dat we het beste in elkaar naar boven halen. Ook bij onze opdrachtgevers. Zo geven we vorm aan onze eigen doelen en onze gezamenlijke resultaten. Om samen naar uitmuntendheid te streven.

Team

Aron van Dijk

Jos Bode

Gino Stolk

Matthijs Versluis