Een nieuw

thuis

Klant
Levende Steen Ministries

Services
Strategie & digitaal

In samenwerking met
WebNL

Locatie
Verspreid door Nederland

Strategie

Terug

naar de basis

Toen het bevlogen team van Levende Steen contact met ons zocht, werd al snel duidelijk dat de vraag groter was dan een website alleen. Het team wilde hun verhaal beter kunnen vertellen, en informatie breder verspreiden. De website was een vervolg, maar we moesten eerst een stapje terug.

WebNL bleek de juiste toevoeging voor dit project. Samen gingen ze op zoek naar het verhaal van Levende Steen, en door enkele strategische sessies werd dit opnieuw op papier gezet. Hieruit volgde een nieuwe positionering, logo en huisstijl. De basis stond, en pas nu was het tijd voor een passende, nieuwe website.
Digitaal

Laat zien waar

je voor staat

Een van de wensen van de vele betrokkenen (elke week ontvangen de locaties van Levende Steen duizenden mensen) was ‘trots kunnen tonen waar je voor staat’. De bezoekers zijn enthousiast en willen dit met hun naasten delen, maar hadden hier niet de middelen voor. Ook moest het makkelijker worden livestreams bij te wonen, diensten terug te kijken en nieuwe bezoekers welkom te laten voelen. 

Samen met WebNL is gewerkt aan een website die aan deze wensen voldoet. Een frisse, overzichtelijke look die echt onderscheidend is, gekoppeld aan Headless techniek waarbij je naadloos door de pagina’s klikt.

“DIGIWEDO was niet alleen technisch bekwaam, maar bracht ook waardevol advies in waardoor onze website nu future fit is. Bovendien viel het op hoe goed ze zich in de eindgebruikers konden verplaatsen, voor ons een belangrijke speerpunt. Onze website is niet alleen technisch geavanceerd, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk, dankzij hun aandacht voor detail en empathie voor de eindgebruikers.”

Jaëla Holder, Marketing en Communicatie Levende Steen Ministries

Overtuigd?

Kom eens langs of bekijk meer werk.

© 2024 DIGIWEDO Digital Agency | Rotterdam
010 261 3015 | [email protected]
Schiehavenkade 212 , 3024 EZ Rotterdam
crossmenu