Landal De Wielsche Dreef

Strategie
Ontwerp
Digitaal
Investeerders enthousiast 
maken voor de mogelijkheden 
op deze prachtige plek.
Op deze prachtige, rustige locatie midden in de natuur bevindt zich een 18 ha groot recreatiepark. In de directe omgeving zijn diverse watersportmogelijkheden en het park biedt een goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Na jaren van stilstand is een nieuw bestemmingsplan opgesteld, waarin de bouw van een Landal Recreatiepark is opgenomen.

Klantvraag

Investeerders enthousiast maken voor de mogelijkheden op deze prachtige plek. Met beperkte content hebben wij een compleet plan uitgewerkt om de komende jaren online te blijven groeien. Hierbij hoort contentcreatie zoals fotografie en tekst, marketingonderzoek en het creëren van autoriteit op Google.

Doelen

Landal De Wielsche Dreef diende in korte tijd onder de aandacht te komen van investeerders. Hierbij is er gewerkt aan marketing & beursmaterialen. Door middel van de website is er gewerkt aan de langere termijn vindbaarheid en een bron waar alle relevante informatie voor investeerders te vinden is. Geïnteresseerden kunnen gegevens achterlaten om teruggebeld te worden door de makelaars, of meer relevante informatie opvragen.

Oplossingen

Een marketingplan om de komende jaren de website telkens uit te blijven breiden met nieuwe pagina’s, agenda items en updates over de ontwikkelingen in het park en de omgeving. Hieruit komt een dynamische website voort die mee zal blijven groeien met het park. Door middel van prachtige foto’s overtuigen we de potentiële klant van de schoonheid van dit gebied en door goede landingspagina’s worden we goed vindbaar voor de zoekende vakantieganger.

"DIGIWEDO heeft de volledige digitale transitie met succes begeleid."

Jeroen van de Biggelaar, Projectmanager.

Uitwerking

Naast algemene informatie over het park zijn alle type vakantiewoningen inzichtelijk gemaakt door middel van een interactieve plattegrond. Hier vinden geïnteresseerden een visuele manier om het toekomstige park te bekijken en de kavels met elkaar te vergelijken. Ook is er informatie over de omgeving te vinden, zoals bezienswaardigheden, fietsroutes en activiteiten.

Resultaat en vervolg

Het resultaat van dit project is een overzichtelijke website met schitterende beursmaterialen. Door middel van flyers, brochure’s, een beurswand en natuurlijk de website hebben potentiële investeerders een goed beeld van dit mooie park. In de toekomst zal de website verder uitgebreid worden en zal er voor verschillende beurzen altijd nieuw materiaal worden ontworpen.