Career Rebels

Kleurentest

Een digitale oplossing voor corona-proof solliciteren. Wel zo handig bij een uitzendbureau!

We helpen ambitieuze startups, groeiende merken en corporates in alle sectoren met de juiste strategie, ontwerp en het digitale product in alle branches.
Career Rebels is hét eigenwijze en innovatieve bureau met lef en durf, dat geeft om de ontwikkeling van sollicitanten. Het doel van Career Rebels is flex rebels een carrièreboost te geven, zodat zij van hun werk gaat houden. Career Rebels wil écht weten wie de sollicitant is en wat deze zoekt (het CV is daarin volledig passé).

Klantvraag

Career Rebels was op zoek naar een vaste partner voor hun online activiteiten. Je kunt hierbij denken aan de best mogelijke beveiliging, optimalisatie van pagina’s ten behoeve van de vindbaarheid, en het toevoegen van nieuwe features. Zo hebben we een slimme competentie test ontwikkeld, waarbij sollicitanten hun onderscheidende vermogen aan kunnen tonen. Voor alle development activiteiten werken we nauw samen met Career Rebels. 

Tijdens de Corona periode heeft Career Rebels een probleem op ons bureau neergelegd. CR leert hun sollicitanten normaal gesproken kennen door middel van een kleurentest. De sollicitant krijgt een wit canvas en 4 kleuren verf. Door verschilllende vragen te stellen en de sollicitant telkens een tekeningetje te laten maken met een kleur naar keuze vult het canvas zich vanzelf. Na afloop heeft CR een goed beeld van de sollicitant en zijn persoonlijkheid. Dit helpt bij het vinden van de juiste functie, maar kon niet tijdens de Corona periode. 

Wij hebben dit proces gedigitaliseerd, zodat dit gewoon door kon gaan. De sollicitant logt in, en maakt de kleurentest nu online. Ze tekenen een digitaal canvas vol met 4 digitale stiften, waarna CR de juiste carriere kan vinden.

Doelen

Het belangrijkste doel voor Career Rebels was het optimaliseren van de sales funnel. Daarom hebben we met slimme software uitvoerig geanalyseerd hoe bezoekers door de website bewegen. Op basis hiervan hebben we enkele conclusies kunnen trekken, welke we A/B kunnen testen. De resultaten hiervan verwerken we op de website, om zo continu te blijven verbeteren om een ultieme sales funnel te realiseren.

#Morethanwork

Deze klant neemt het allemaal niet zo serieus. We hebben het natuurlijk niet over de kwaliteit van de werkzaamheden, maar over de manier waarop we communiceren. Bij Career Rebels mag het allemaal met een knipoog, omdat ze op deze manier met hun klanten communiceren. Daarom kunnen wij ook dingen bedenken die niet volgens de standaard zijn, wat voor ons ook leuk is!

"Ze zijn onze collega's geworden, in plaats van gewoon te doen wat hen wordt opgedragen."

Karim Saber, Creative Rebel

Uitwerking

Door wekelijks contact met medewerkers van Career Rebels komen verschillende werkzaamheden tot stand. Omdat de medewerkers ter plekke weten waar ze over praten, kunnen we snel beslissingen nemen en wijzigingen doorvoeren. Door de React-website te voorzien van een WordPress-backend kunnen de medewerkers werken in een super snelle omgeving, met een vertrouwde look.

Resultaat en vervolg

Het resultaat is continue veranderde website. Hierbij worden wekelijks verbeteringen doorgevoerd, welke stuk voor stuk met data onderbouwd zijn. Door telkens te blijven verbeteren, leren wij ook weer bij!

Overtuigd?

Kom eens langs of bekijk meer werk.

© 2023 DIGIWEDO Digital Agency | Rotterdam
010 261 3015 | [email protected]
Schiehavenkade 212 , 3024 EZ Rotterdam
crossmenu