Moving

the mainstream

Klant
Captains

Services
Strategie, ontwerp & digitaal

In samenwerking met
Camilla Lonis

Locatie
Delft

Ontwerp

Content

als basis

Vaak is een gebrek aan goede content een probleem. Niet bij Captains. Deze onafhankelijke video producenten uit Delft maken met hun team van specialisten prachtige video’s & documentaires over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van een documentaire over het FC Barcelona van Ronald Koeman tot het in beeld brengen van de duurzaamheidsstrategie van Volvo, Captains kan het allemaal.

En met goede ingrediënten, kunnen wij hele mooie dingen maken!
Digitaal

In nauwe 

samenwerking

Voor het ontwerp vroeg Captains ons samen te werken met Camilla Lonis, werkzaam bij Shepard Fairey & Studio Number One in Los Angeles. Omdat wij dol zijn op een goede samenwerking & sparringpartner, waren wij een en al oor!

Samen met Camilla is gewerkt aan een uniek ontwerp. Natuurlijk moet de content voor zich spreken bij een bedrijf als deze, en is het ontwerp slechts ondersteunend. De website is overwegend donker, waardoor het beeld eruit springt. Wat het ontwerp toch uniek maakt, zijn de felle kleuren en grote, opvallende fonts. Op deze manier is gewerkt aan een uniek ontwerp dat er echt uitspringt.

“DIGIWEDO brought our website vision to life and demonstrated exceptional professionalism in addressing all of our development needs. What’s most noteworthy is that they were fully invested in the project and worked collaboratively with us as a true team, enabling us to deliver a high-quality product within the agreed upon timelines.”

Overtuigd?

Kom eens langs of bekijk meer werk.

© 2024 DIGIWEDO Digital Agency | Rotterdam
010 261 3015 | [email protected]
Schiehavenkade 212 , 3024 EZ Rotterdam
crossmenu